Demet Akbağ, ruhunu arındırmak için 9 bin kilometre kat etti

Demet Akbağ, yoga hocasıyla Hindistan’da her yıl düzenlenen Happy Holi Festivali’ne katıldı. Udaipur şehrindeki The City Palace’da düzenlenen ritüellere katılan Akbağ, Maharaja (Hindu prensi) Arvind Singh Mewar’la da bir araya geldi. Ünlü oyuncu, iyiliğin şeytana galip gelmesini simgeleyen Holi Festivali boyunca, bol bol meditasyon yapıp enerjisini yeniledi.

Çeşitli yoga eğitimlerine katılan 57 yaşındaki oyuncu, keyifli anlarını İnstagram’da paylaştı. Yoga eğitmeni Neslihan İskit’le Hindistan turuna çıkan oyuncu, renkli karelere imza attı. Akbağ hayranları ise “Bu enerjiyle sahnelerin tozunu attırırsın” diye takıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.