Demet Akalın’ın Soylu yorumuna gelen cevap gündem oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa açıklamasının ardından Demet Akalın, “Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvarırım. Biz size güveniyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Soylu’nun dün gece istifa açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen istifa çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Bakan Soylu’nun istifa etmemesi gerektiğini düşünen isimler arasındaydı. Akalın, “Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvararım. Biz size güveniyoruz” mesajını paylaştı. Akalın’a Twitter’dan bir takipçisinin yanıtı ise olay oldu.

Akalın’ın eşi Okan Kurt’a haciz gelmesinin ardından ertesi gün anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmasını hatırlatan Eyşan isimli Twitter kullanıcısının, “Ödememek için boşanmışlar gibi düşün stres yapma” yanıtına beğeni yağdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.