Demet Akalın’ın ‘Rakipsiz’i çıktı

Bu güne kadar yaptığı 9 albüm, 2 single , 2 maxi single ile her defasında dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın, profesyonel meslek hayatının 20. yılını “Rakipsiz” adını verdiği albümüyle kutluyor. Demet Akalın’ın ‘Rakipsiz’ adını verdiği albümü bugün müzik severlerle buluştu.

DMC etiketiyle bugün müzik severlerle buluşan Demet Akalın “Rakipsiz” adını verdiği albümünde müzik dünyasının dev isimleri Ayla Çelik, Berkay, Berksan, Buray, Berk Telkıvıran, Çağrı Telkıvıran, Erdem Kınay, Erhan Bayrak, Gökhan Özen, Gökhan Tepe, Gülşen, Gözde Ançel, Reşit Gözdamla, Murat Güneş, Murat Yeter, Okan Akı, Ozan Çolakoğlu, Özge Ançer, Özlem Argon, Sinan Akcil, Sirel, Şebnem Sungur, Taşkın Sabah, Turaç Berkay Özer ve Volga Tamöz ile çalıştı.

gazetemag-com-demet-akalin

Demet Akalın 2 yıldır üzerinde çalıştığı ve DMC etiketiyle piyasaya çıkan albümü “Rakipsiz” için ’İçime sinen bir albüm oldu. Bendende sevenlerime 20. Yıl hediyem bu albüm’ dedi. Akalın, Bener Hamamcı’ nın stylingini yaptığı Müjdat Kupsi ‘nin fotoğraflarını çektiği albüm çekimleri için geçtiğimiz gün objektif karşısına geçti.

Demet Akalın Gazinosu’nda Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek de şarkı söyledi

Demet Akalın’ın 20. Yılına özel hazırladığı albümde yer alan, sözü ve müziği Sirel‘e ait “Demet Akalın Gazinosu” şarkısında Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek de sesleriyle yer aldı.

Çıkış şarkısı Gülşen‘den hediye

Albümün çıkış şarkısı ise, albüme en son giren ve Gülşen tarafından Demet Akalın‘a hediye edilen “Hayalet” şarkısı oldu. Şarkının vokalinde son günlerin gözde ismi Cem Belevi sesiyle eşlik etti. Hayalet’in klibi çok yakında ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.