Demet Akalın’ın konserine terör engeli

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın Bolu’da bir alışveriş merkezinde 10 Nisan’da vereceği konser, terör olayları nedeniyle ertelendi.

Bolu’da PKK’lı teröristlerin hücre evine yapılan baskında 2 teröristin öldürülmesi sonrasında kentte güvenlik önlemleri arttırılırken, Bolu Valiliği Pazar günü saat 17.00’da Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan Demet Akalın konserinin ertelenmesine karar verdi. Konserin ilerleyen tarihlerde yapılacağı ifade edildi.

Alışveriş Merkezi’nden yapılan açıklamada ise, “Daha önce yapılacağını duyurduğumuz Demet Akalın mini konser ve imza günü etkinliği ülkemizde ve ilimizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yaşanan hain terör olayları sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.