Demet Akalın’ın Hande Yener’e tahammülü hiç yok

Sosyal medyada ‘Kasım’da aşk başkadır’ başlığıyla Demet Akalın ve Hande Yener’in fotoğrafları paylaşıldı. Akalın çıldırdı. ‘Bu kadınla yanyana fotoğrafımı bile görmeye tahammülüm yok’ dedi.

Yıllardır magazin dünyasının kavgalı isimleri Demet Akalın ve Hande Yener yine karşı karşıya geldi. Ünlü bir sosyal medya hesabı, Demet Akalın’ı eşi Okan Kurt’la, Hande Yener’i de sevgilisi Ümit Cem Şenol’la birlikte yan yana kareler haline getirerek paylaşım yaptı.

ANINDA CEVAP VERDİ

‘Kasım’da aşk başkadır’ başlığıyla yapılan paylaşımda iki ünlü ismin de 3 Kasım’da ilişkilerinin başladığı belirtildi. Bunu gören Demet Akalın hiç zaman kaybetmeden tepki gösterdi. Ünlü popçu “Yıldızları bir türlü barışmayan iki ünlü popçu Demet Akalın ile Hande Yener’in 3 Kasım mesajları dikkat çekti. Demet Akalın eşi Okan Kurt ile 3 Kasım’da tanıştı.

‘BİZİMKİ 7 YILLIK İLİŞKİ’

Hande Yener’in sevgilisi Ümit Cem Şenol ile aşkı da 3 Kasım’da başladı. İki popçu bugüne özel romantik mesajlar yayınladı” şeklinde ifade edilen fotoğrafın altına “Rica etsem şu fotoğrafı kaldırır mısınız? Bizimki 7 yıldır kutlanan bir yıldönümü. Bu kadınla yanyana fotoğrafımı görmeye bile tahammülüm yok. Lütfen!” yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.