Demet Akalın’dan şaşırtan kriz itirafı!

Ünlü DJ Erdem Kınay 42. yaş gününü yakın dostlarıyla kutladı. Arnavutköy’deki Atlas Balıkçısı’nda gerçekleşen doğum günü partisini Demet Akalın organize etti. Akalın’dan şaşırtan kriz itirafı geldi.

Doğum günü partisine; Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve Hira’nın yanı sıra, Alişan ve Buse Varol çifti de katıldı.

Mekan çıkışında duygularını dile getiren Kınay, “Haberim yoktu. Demet sağ olsun, böyle ince şeyleri o düşünür” diyerek Akalın’a teşekkür etti. Demet Akalın ise, “Erdem’le yaz ayında çok güzel işlerimiz olacak” dedi.

blank
Demet Akalın

Şarkıcı Berkay’la hediye krizi yaşayan Demet Akalın, muhabirlerin “Erdem Kınay’a ne hediye aldınız?” sorusuna “Ayakkabı aldım. Kriz var, çantalardan, takılardan nelere düştük görüyor musunuz?” diyerek şaşırtan bir yanıt verdi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.