Demet Akalın’dan İlker Ayrık’a pos cihazlı bağış

Demet Akalın geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katıldı. En sevilen şarkılarını söyleyen Demet Akalın, kanser hastası çocuklar için oyun merkezleri açan Gülmek İyileştirir Derneği’ne bağışta bulundu. Derneğin yönetim kurulunda olan İlker Ayrık bağışı, pos cihazıyla aldı.

İlker Ayrık ve Demet Akalın bir davette bağış için bir araya geldiler. İlker Ayrık katıldığı geceyle ilgili olarak, “Bu gece, benim de yönetim kurulunda çalıştığım Gülmek İyileştirir Derneği yararına yapılıyor. Güzel olacak inşallah. Kanser tedavisi gören çocuklar için hijyenik oyun merkezleri açıyoruz. Üç tanesi İstanbul’da, dördüncü merkezimizi ise Samsun’da açtık. Bağışıklığı baskılanmış çocuklar sosyal ortamda bulunamıyorlar. Oyun merkezlerimiz steril edilmiş durumda ve orada güzelce oyunlarını oynuyorlar, aileler de mental destek alıyor” açıklamasını yaptı.

Aynı gecede ‘Yılın En İyi Pop Kadın Şarkıcısı’ ödülünü alan şarkıcı Demet Akalın, derneğe bağışta bulunacağını açıkladı.

Akalın, “Senin çok paranı aldık, senden araba aldık. Şimdi ilk bağışı ben yapacağım. Okan oradan yolla kredi kartımı” dedi. Akalın kredi kartıyla derneğe 20 bin TL’lik bir bağışta bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.