Demet Akalın’dan Alişan’a cimri göndermesi!

Şarkıcı Demet Akalın, 6 yıl küs olduğu arkadaşı Alişan ile 2. Sayfa programında barıştı. Kıgınlıklarını unutan eski arkadaşlar, eşleri Buse Varol ve Okan Kurt ile birlikte yemeğe çıktı. Birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Alişan’a Demet Akalın’dan imalı bir yorum geldi.

Ünlü popçu Demet Akalın ve Alişan’ın küslüğü 6 yıl sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında son bulmuştu. Uzun süre birbirlerinin adını bile anmayan ikili canlı yayında barışarak kırgınlıklarını geride bıraktı. Alişan eşi Buse Varol’la birlikte Demet Akalın ve Okan Kurt’u akşam yemeğine çıkardı.

‘HİÇBİR MASRAFTAN KAÇMADIM’

O anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, fotoğrafın altına da “Hiçbir masraftan kaçmadım. Afiyet olsun” mesajını yazdı.

‘BUSE’Lİ HAYAT

Alişan’ın paylaşımına yorum yapan Demet Akalın; “Oy kanka be eskiden daha cimriydin valla yenge iyi geldi. Yaşasın ‘Buse’li hayat!” mesajını yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.