Demet Akalın’dan Ahmet Hakan’a sert cevap

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira’nın namaz kılarken çekilmiş görüntüsünü paylaştığı için kendisini eleştiren Ahmet Hakan’a Twitter’dan yazdı.

Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira’nın namaz kılarken çekilmiş videosu nedeniyle kendisini bugünkü yazısında eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a cevap verdi.

“28 ŞUBAT’TA DİNE YÜZ VERMİYORLARDI”

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında “Ben 28 Şubat’ı yaşadım. Ve o dönem hiçbir popçu, şovmen ve artist, kıyısında köşesinde “din” bulunan en küçük bir görselliğe bile pek yüz vermiyordu.” diye Demet Akalın’ı eleştirdi.

“30 SENE ÖNCE AKP YOKTU”

Ünlü şarkıcı da kendisini eleştiren Hakan’a Twitter’dan cevap verdi; “Ahmetcim 30 sene once AKP yoktu!! Ve ben Gölcük’te Kur’an kursuna gidip namaz kılıyordum. Umarım cevap yeterlidir, sevgiler bizden sana 🙂 @ahmethc”

Demet Akalın: Bana gerici diyenleri affet Allah’ım

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.