Demet Akalın’a Serenay Sarıkaya’dan cevap

Cem Yılmaz ile biten ilişkisinin ardından çok konuşulan Seranay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda Maldivler’de tatile çıktı. Tatilden karelerini sık sık takipçileri ile paylaşan Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafının altına ‘kim çekiyor bunları?’ yazan Demet Akalın’a güzel oyuncudan cevap geldi.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya kaya geçtiğimiz gün güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi.

Yağışlı hava nedeniyle şemsiye tutup jest yapan muhabirleri kırmayan Serenay Sarıkaya, sohbet etmeyi ihmal etmedi. Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’nın Maldivler tatilinden paylaştığı bir karenin altına ‘Kim çekiyor bunları?’ yazmıştı.

blank

Serenay Sarıkaya daha sonra ‘Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz, linki yana bırakıyorum’ ifadelerinin ardından annesi olan pozlarını paylaşmıştı. Sarıkaya, muhabirlerin paylaşımını hatırlatması üzerine ‘Demet Akalın’a cevap vermedim. Size ithafen yazmış oldum’ dedi.

Bergen filmi ile bazı sıkıntıların yaşandığını ifade eden oyuncu, “Ben de çok heyecanla bekliyordum. Bazı sıkıntılar oldu. Yaza doğru bir iki proje başlayacak. Şu an hazırlıklar devam ediyor.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.