Demet Akalın’a kötü haber! Mahkeme kararını verdi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, akşam vakti kendisini arayıp rahatsız eden şüpheli şahıstan şikayetçi olmuştu. “Telefon numaramı ele geçirip huzurumu bozan bu kişi cezalandırılsın” diyerek savcılığa başvuran Demet Akalın’a mahkemeden kötü haber geldi. Savcılık, yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle soruşturmayı kapattı.

Kendisini site yönetimi çalışanı olarak tanıtıp akşam vakti Demet Akalın’ı arayan şahıs, ‘Covid-19 nedeniyle sitede ortak alanları kullanmaması gerektiğini’ söyleyerek telefonu kapattı.

Şahsın geç vakitte kendisini aramasından şüphelenen Akalın da site yönetimiyle iletişime geçti ve söz konusu telefon numarasını kullanan kişinin çalışan olmadığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen Demet Akalın ise soluğu mahkemede aldı. Ünlü şarkıcı, akşam vakti kendisini ısrarla arayarak huzurunu bozan şüpheliyi savcılığa ihbar etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.