Demet Akalın yılbaşı gecesi rekor kazanca imza atacak

Her yıl sene sonunda ünlülerin nerede çıkacağı belli olmaya başladığında, alınacak olan rakamlar da merak ediliyor.

Geçen yılbaşı tek sahneyle 200 bin lira alan Demet Akalın bu yıl 3 ayrı mekanda çıkarak, rekor kazanca imza atacak.

Her yıl sene sonunda ünlülerin nerede çıkacağı belli olmaya başladığında, alınacak olan rakamlar da merak ediliyor. Öğrenildiğinde de rakamlar çoğu zaman dudak uçuklatıyor.

Geçen yıl 2014’e veda ettiğimiz gece sahneye çıkan ünlülerden Sibel Can 300 bin TL, Mustafa Sandal 250 bin TL, Hadise 150 bin TL, Sezen Aksu 400 bin TL ücret almıştı.

En az kazananlardan biri bir otelde konser vererek 200 bin TL alan Demet Akalın olmuştu. Çünkü ünlü şarkıcıya yılbaşı gecesi sahne alması için Azerbaycan’dan 400 bin liralık cazip teklif götürülmüş ancak Akalın, “Kızımı yol tutuyor” diyerek reddetmişti.

Gelen tüm yurtdışı konserlerini geri çeviren Akalın, İstanbul’u tercih edip, 200 bin liraya imza atmıştı. Bu sene ise bunun acısını çıkarmaya niyetli olan Demet Akalın dün instagram sayfasından 2015’in son gecesinde 3 farklı yerde sahne alacağını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.