Demet Akalın: Vermeyin cezaları böyle mal gibi yaşayalım

Demet Akalın, Manisa’da yaşanan hamile kadına dayak olayına ‘Vermeyin cezaları böyle mal gibi yaşayalım’ sözleriyle tepkisini gösterdi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile bir kadın kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğrayarak darp edildi. Yaşadığı korku dolu anları televizyonda anlatan kadının yaşadıkları, şarkıcı Demet Akalın’ın da dikkatini çekti.

“VERMEYİN CEZALARI BÖYLE YAŞAYALIM”

Özellikle kadınların yaşadıkları böylesine şiddet olayları karşısında, sosyal medya hesabından sert bir şekilde tepkisini göstermekten geri durmayan Demet Akalın, Manisa’da yaşanan bu olay sonrasında, “4 aylık hamile kadına parkta yürüyemezsin dayağı! Vermeyin vermeyin cezaları böyle mal gibi yaşayalım! Yazık be Allah korkumuzda yok!” notunu paylaştı.

Akalın bu paylaşımıyla geride bıraktığımız aylarda bir yolcu otobüsünde yaşanan ‘Şort giyen kadına tekme attı’ haberine de gönderme yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.