Demet Akalın ve Burcu Esmersoy arasında başlayan takipçi krizi devam ediyor

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy atıştı…

‘Bazı kişileri ayıp olmasın diye takip ediyorum!’ diyen Burcu Esmersoy’un, Demet Akalın’ı takipten çıkması Demet Akalın’ı sinirlendirmişti.

İkili Instagram üzerinden mesajlaşmış ve Demet Akalın, Burcu Esmersoy’a kızmıştı. Bu gelişmelerden sonra Burcu Esmersoy ve Demet Akalın’ın ‘takipten çıkma’ polemiği büyüdü. İkili sosyal medya fenomeni Burak Altındağ’ın paylaşımı altında atıştı.

blank

Sosyal Medya fenomeni Burak Altındağ, İnstagram üzerinden, “Ayıp olmasın diye takip ettiğim kişi beni takipten çıkarmış” yazılı bir açıklamayla gönderi paylaştı. Paylaşımın altına yorum yapan Burcu Esmersoy, yoruma gülme ifadeleri koyarak “hahahahahahahahaha” yazdı. Bu yorumu gören Demet Akalın cevap verdi. Demet Akalın, “Terbiye başka bir şey” yorumunu yaptı. İkili arasındaki gerilim sürüyor.

Burcu Esmersoy, Demet Akalın’ı sildi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.