Demet Akalın sert çıktı! Deprem yardımları yağmalandı mı?

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, yaptıkları yardımların gitmesi gereken yere ulaşmadığı ve yağmalandığı iddiasına tepki gösterdi.

Elazığ depremi sonrası depremzedeler için bölgeye bir kamyon tutarak bot ve mont gönderen Demet Akalın, Twitter hesabından isyan etti.

Depremzedelere giden yardımların yağmaladığı haberlerini gören Akalın bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Akalın, şu paylaşımı yaptı:

“Diğer illerden araba araba yola çıkıldı denildi… Meğer yağma içinmiş! Derhal tedbir alınmalı! Biz onları Elazığ halkı için gönderdik, eve giremeyenler için… Yağmalansın diye değil! İnşallah paralar da çarçur olmaz.”

Şarkıcının bir takipçisi, bakanların deprem bölgesinde olduğunu ve kendisinin böyle bir şeyi nasıl düşünebildiğine hayret ettiğini söyleyince Akalın’ın yanıtı sert oldu. Demet Akalın, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası bölgeye giden Yusuf Güney’in ’30 liralık battaniyeleri 120 liraya satan fırsatçı’ isyanına gönderme yaptı ve şu cevabı verdi:

“Yusuf’un videosunu seyrettin mi? Kendi gözlerimle gördüm demiş, hükümete en yakın sanatçı… Biz düzeltilsin diyoruz, gerçekten sinir uçlarımıza dokunuyor.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.