Demet Akalın, photoshoplu fotoğraflarla gündem oldu

Şarkıcı Merve Özbey’in düğününe katılan Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu.

Popçu Demet Akalın, önceki akşam Okan Kurt ile birlikte Merve Özbey-Kenan Koçak çiftinin düğününe katıldı. Geceden fotoğrafları ise Instagram hesabında paylaşan Akalın’ın fotoğraflarından biri sosyal medyanın diline düştü.

blank

Ozan ve Bahar Şer ile çekildikleri bir fotoğrafı paylaşan Akalın’ın kolu, sosyal medyada dalga konusu oldu. Belini photoshop ile incelttiği görülen Akalın’ın kolunu yamultması dikkat çekti. Şarkıcının paylaşımı, ‘Demet’in belden ve dirsekten aşağısı Photoshop yapıldığı çok belli’ yorumlarına neden oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.