Demet Akalın, Okan Kurt için yardım istedi

Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayelerde hayat arkadaşı Okan Kurt için yardım istemişti… Okan Kurt’un bir kavgaya karıştığı iddiaları kulaktan kulağa yayıldı.

YouTube video

Okan Kurt, kebapçıda ardı ardına düğün organizasyonları yapmaya başlayınca kıyamet koptu. Mekanın sahipleri dün akşam yapılan düğünden sonra kalabalık insan grubunun katıldığı bir düğün yapılmasının aralarındaki anlaşmaya aykırı olduğunu söyleyip, yaptıkları anlaşmadaki gibi restoranın sadece kebapçı olarak devam etmesini istediler.

Ancak Okan Kurt bu akşam Hirahan isimli kebapçıda yine düğün organizasyonu yapınca mekanın sahipleri kendilerini bir kez daha uyardı. Bu kez taraflar arasında tartışma çıktı. Okan Kurt ve babası ile mekanın sahipleri arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Daha sonra iki taraf karakola gidip birbirlerinden şikayetçi oldular.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.