Demet Akalın: Nazar değecek diye ödüm patlıyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Etiler’de görüntülendi. Akalın, yapımcısı Samsun Demir ile küslüğü konusunda açıklama yaptı.

Keyfinin yerinde olduğu görülen Demet Akalın’a yapımcısı Samsun Demir’in Gökçe Bahadır’ın konser görüntülerini paylaşıp,”Müthiş ve çok eğlenceliydi” yazmasının ardından Akalın, Demir’e “Daha bir tane ‘Albüm geliyor’ diye paylaşım yapmadın. Enteresansınız. Size para kazandıracağım için üzgünüm. Keşke feshetsek anlaşmamızı. Gerçekten pişmanım” diyerek çıkışmıştı.

Bu sözlerin ardından soluğu Demet Akalın’ın evinde alan Samsun Demir’le küslüğün kısa sürdüğü hatırlatılınca Akalın,”Benim küslüğümden ne olur, işte o kadar. Fırça iyi geldi bak. Hemen hızlandırdık” diye konuştu. Albümün çok güzel olduğunu söyleyen Akalın,”Nazar değecek diye ödüm patlıyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.