Demet Akalın ‘Mihriban’ı sosyal medyayı salladı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen konserde sahne alan Demet Akalın, Mihriban türküsünü okudu. Performansı beğenilmeyen Akalın'a tepki yağınca Twitter'da trend oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlediği ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sahne aldı. Birçok şarkı okuyan Akalın’ın Mihriban performansı ise çoğu kişi tarafından beğenilmedi.

YouTube video

ELEŞTİRİ YAĞDI

Konserde geniş bir repertuarı olan Demet Akalın, kendi şarkılarının yanı sıra Abdürrahim Karakoç’un “Mihriban” eserini de seslendirdi. Ancak Akalın’ın bu performansı çoğu sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenilmedi. Şarkıcının performansı için “Şarkı can çekişiyor” ve “Bu şarkı böyle zulüm görmedi” yorumları yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.