Demet Akalın, köy okulu yaptıracak!

Bostancı’da verdiği konserin gelirlerini Mehmetçik Vafkı’na bağışladığını açıklayan şarkıcı Demet Akalın, köy okulu yaptıracağını söyledi.

Geçtiğimiz gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Demet Akalın, konserin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıklamıştı. Güzel popçu konser öncesi magazin muhabirleriyle sohbeti esnasında bir güzel haber daha verdi.

Demet Akalın açıklamasında:

“Büyük konserlerimin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bırakıyorum. Devletimin ve milletimin yanındayım. Şimdi de okul yaptıracağım. Hakan Altun yaptırdı, kendisini arayıp nasıl yaptığını sordum. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yer tespiti istedik. Kendi memleketim Gölcük’te çok okul olduğu için başka bir yerde babamın adına köy okulu yaptıracağım.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.