Demet Akalın, klibinde kocası Okan Kurt’u oynattı

Pırlanta albümünün son klibini “Şerefime Namusuma” isimli şarkısına çeken Demet Akalın, klibinde kocası Okan Kurt’u oynattı. Klipte bir dövüşçüyü canlandıran Kurt’un performansı en az şarkı kadar kendinden söz ettirecek.

Çıkardığı tüm albümler ve şarkılarıyla rekorlar kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın 2015 yılında kendisine “Altın Plak Ödülü kazandıran Pırlanta albümünün son klibini “Şerefime Namusuma” isimli şarkısına çekti.
Sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı’ya, düzenlemesi Erdem Kınay a ait olan Şerefime Namusuma şarkısının klip çekimleri 2 gün sürdü. Yönetmenliğini Tamer Aydoğdu’nun üstlendiği klipte Demet Akalının saç , makyaj ve stylingini de Müjdat Kupşi yaptı.
60 kişilik bir cast ekibinin yer aldığı klipte Demet Akalın ın eşi Okan Kurt da rol aldı. Okan Kurtun bir dövüşçüyü oynadığı klip bayramda yayında olacak.
Klip çekimleri sırasında yeni albümünün repertuar seçiminin bittiğinin ve stüdyo çalışmalarının başladığının da müjdesini veren Demet Akalın ailesi ile çıktığı Bodrum tatilinin ardından, bayram sonrası yeni şarkılarıyla sürprizler yapabileceğinin de sinyalini verdi.

gazetemag.com-demet-akalin

gazetemag.com-demet-akalin1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.