Demet Akalın, Kerimcan Durmaz’a öfke kustu

Sosyal medya hesabından müstehcen bir paylaşım yapan ünlü fenomen Kerimcan Durmaz’a bir tepki de en yakın arkadaşlarından biri olan Demet Akalın’dan geldi. Akalın, bağlandığı canlı yayında Durmaz’a öfke kustu.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın uçağın tuvaletinde cinsel organını göstererek video çektiği iddia edildi. Kerimcan, söz konusu videoyu da Instagram hesabından paylaştı. Durmaz’ın kısa sürede sildiği görüntüye ünlü isimlerden tepki yağdı.

YouTube video

KERİMCAN’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kerimcan Durmaz’a bir tepki de yediği içtiği ayrı gitmediği şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına sesli mesaj gönderen Akalın, Durmaz’a şu sözlerle sitem etti:

“Uçağın tuvaletinde böyle çirkin bir görüntüye imza atan insanı, evli barklı çoluklu biri olarak ben neyini savunayım. Ben mi git ona yap dedim. Ben Kerimcan’a söyleyeceğimi söyledim. Kimse seni bitiremedi sen kendini bitireceksin Kerimcan dedim. Hepimiz genç olduk ve hatalar yaptık. Artık bu onun başına gelen kaçıncı olay. Bu olay kabul edilemez. Sen bir şöhreti taşıdıysan bu kadarını yapamazsın yok böyle bir dünya. Ben pilates yaparken resmimi çekemiyorum ya. Anadan üryan fotoğrafınızı telefonunda bile bulunduramazsın.”

“Çoğu çocuk…” Kerimcan Durmaz’a ‘cinsel istismar’ suçlaması!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.