Demet Akalın: İstediğim villayı aldırtmıyor

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için bu aralar ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Demet Akalın’ın ev krizi bitmiyor! Akalın, geçen sene Hadımköy’de oturduğu sitesinde gürültü var diyerek Acarkent’teki başka bir villaya taşınmıştı. Ev konusunda bir türlü huzuru bulamayan Akalın, bu kez tadilat işleri nedeniyle sıkıntılı günlerden geçiyordu.

Parasız kalacağım

Villasını tadilata soktuğu için bugünlerde yeni ev bakan şarkıcı, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Beğendiği bir ev olduğunu söyleyen Akalın, eşi Okan Kurt’un vetosuyla karşılaştı. Bodrum’da bulunan yazlığını bakıma aldığını ifade eden şarkıcı, “İstediğim ev 2,5 milyon euro, alamıyorum. Eşim aldırmıyor. Param varsa alırım. Ama ona çanta buna mücevher derken parasız kalacağım yani” diyerek sitem de bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.