Demet Akalın ile Sibel Can barıştı mı?

Demet Akalın ile Sibel Can arasında yıllardır süren küslükle ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme yaşandı.

Akalın, Sibel Can’dan nikah şahidi olmasını istemiş ancak Can, nikaha iki gün kala şehir dışında konseri olduğunu söyleyerek şahit olamayacağını bildirmişti. Bunun üzerine Akalın, Can’a sinirlenmiş, ‘İnsan hem geçmişinde, hem özünde dansöz olur mu?’ diye yazmıştı. Can’da ona şu sözlerle karşılık vermişti: “Suskunluğum asaletimdendir, bu çirkin yorumlara anlam veremedim. Söylenecek çok şey var ama Mevlana ne demiş; ‘Suskunluğum asaletimden. Her lafa verilecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!’ Hesabını mahkemede verecek.” Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Instagram sayfasında Can’ın şarkısını seslendirdiği bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Takipçileri bu durum için, ‘Demet Akalın, Sibel Can’a zeytin dalı mı uzattı?’ yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.