Demet Akalın, İbrahim Erkal’ın vasiyetini öğrenince gözyaşlarını tutamadı

2 yıl önce hayatını kaybeden usta sanatçı İbrahim Erkal’ın, vasiyetinde “Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir” dediği ortaya çıktı. Bunu duyan Demet Akalın ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Demet Akalın, önceki gün Tarkan’ın konserini izlemek için Harbiye’deydi. Muhabirlerin sorularına yanıt veren Akalın’a, İbrahim Erkal’ın vasiyetinden bahsedildi. Erkal’ın eşi geçtiğimiz günlerde Asiye Acar’a verdiği özel röportajında Erkal’ın vasiyetini açıkladı ve “Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir” yazdığı belirtildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bunu duyan Demet Akalın, konserde duygusal anlar yaşadı. Gözleri dolan Demet Akalın, “Hadi ya ay çok kötü oldum şimdi. Ben İbrahim Erkal’ı acayip severim” diyebildi. Ayrıca bugün 2. Sayfa programına bir mesaj gönderen Akalın, “Şarkıyı gönderin hemen okumak istiyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.