Demet Akalın, Gülşen ve Hadise’den sürpriz buluşma

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise ve Demet Akalın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde bir araya geldiler.

AVM’de ilk olarak günün erken saatlerinde Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte geldi. Sonrasında Hadise’nin de AVM’ye gelmesiyle birlikte İstanbul Morini’de bir araya gelen ikiliye Gülşen’in de dahil olması, “Pop müziğin devleri bir araya geldi” yorumlarına neden oldu.

Keyifli günün sonunda mekandan ilk ayrılan Hadise yaptığı açıklamada; “Üç yakın arkadaş, yakın dostlar bir araya geldik. Yaz ayları öncesinde sürpriz projelerimiz olabilir. Hem arkadaşça sohbet ettik, hem de iş konuştuk” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.