Demet Akalın, dekolte giydiği için eleştirilen Hadise’ye destek oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Kıbrıs’ta sahneye çıktı.

Konser öncesi soruları yanıtlayan Demet Akalın, dekolte giydiği için eleştirilen Hadise’ye destek oldu. Demet Akalın, “Ben de zamanında çok giydim. Anne olduktan sonra insan biraz daha dikkat ediyor, en azından ben dikkat ediyorum. Fiziği güzel olan giyer, kendi tercihi. Bazı kadınların popçular değil ama giyimi hiç hoşuma gitmiyor. Midem bulanıyor.”

ZEYTİN DALI UZATTI

Öte yandan Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Hadise ile polemik yaşamış ve, “Hadise’yi bir uyarın yazık ona. Günah… Kendini 10 milyon zannediyor. Ben araştırttım onu. Milyoncuk bile değil. Yazık vallahi ya… Kocası da yok, milyoncukları da yok.” demişti. Demet Akalın‘ın son açıklamaları ‘Hadise‘ye zeytin dalı uzattı’ şeklinde yorumlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=5ty3ZKYw9HA

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.