Demet Akalın “Canıma Da Değsin”

Çıkardığı tüm albümler ve şarkılarla rekorlar kıran Pop Müziğin Kraliçesi Demet Akalın, yeni çalışmasını bugün görücüye çıkardı.

Her yaz çıkardığı şarkılarla ortalığı kasıp kavuran Demet Akalın, yeni şarkısı “Canıma Da Değsin” ile 2018 yazına da damgasını vuracak!

Demet Akalın şarkısı çalmıyorsa yaz gelmemiş demektir diyenlere müjde! Pop müziğin rekortmen kraliçesi Demet Akalın, yeni teklisi Canıma Da Değsin’i görücüye çıkardı! Yeni şarkısının heyecanını taşıyan ünlü popçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçileri ile şarkısının sözlerini paylaştı. Akalın’ın dakikalar içinde yüzbinlerce beğeni ve yorum alan paylaşımına hayranları ‘bu yaz da ‘gideril’ bir şarkıya imza attı’ ve ‘yaz gelmiştir artık!’ yorumlarıyla destek verdi.

blank

Demet Akalın’ın sözleri Ayşen’e müziği ise Kemal Şimşekyay’a ait olan şarkısının düzenlemesini ise Ozan Çolakoğlu yaptı.

‘Canıma Da Değsin’in klibini Tamer Aydoğdu çekti.

Bu güne kadar yaptığı 9 albüm, 3 single , 2 maxi single ile her defasında dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın, Eylül ayına kadar dolu olan konser takvimi dolayısıyla bu yazı çalışarak geçirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.