Demet Akalın: Boya güzeliyim diyerek kendime haksızlık ettim

Kendisini ‘boya güzeliyim’ diyerek ti’ye alan Demek Akalın, bu sözü için pişman oldu. Geçtiğimiz günlerde kafası şişen Demet Akalın, şişliği takipçileriyle paylaşmış, makyajsız fotoğrafına da takipçisinden ‘hayallerimi yıktın’ yorumu gelmişti. Ünlü sanatçı takipçisine sosyal medyadan cevap vermişti.

demet akalin

Ve Twitter hesabından “Ulan benle ne hayalin var manyak. Boya güzeliyiz gerçeği bu işte” diyerek kendisini ti’ye almıştı.

‘EVRİM GEÇİRMİŞLER’

demet1

Bugün ise ünlü sanatçı ABD’li reality şov yıldızı Kardashian’ların kolaj fotoğrafını paylaşarak, makyaj itirafıyla kendine haksızlık ettiği yazdı. “Boya güzeliyim demekle kendime haksızlık etmişim” diyen Akalın, Kardashian’ların evrim geçirdiğini de yazdı.

unluler

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.