Demet Akalın: Ben size ne yaptım?

Demet Akalın, Beykoz’daki villasının icra işlemleri sırasında ‘tarumar’ edilmesine isyan etti: Evimi bu hale getirmeniz için ben size ne yaptım.

Okan Kurt’un borçları nedeniyle Beykoz’daki evine haciz gelen Demet Akalın’ın peşini aksilikler bırakmıyor. Popçunun evini bu kez su bastı! Birçok eşyası haciz memurları tarafından alınan Akalın, boşalan odasına kova koyarak yerlerin su olmasına engel olmaya çalıştı. O anların görüntüsünü paylaşan Akalın, şu notunu düştü: Şu evimin sökemediğiniz, kopardığınız hortumları, bu yağmurda evi su bastırdı. Kurutma makinelerini de almışınız. Çocuğumun eşyaları perişan! Ya ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim, çektim çıktım evden! Bu evi, bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım? Ben size ricam ettim Hira’nın ilkokul günü girmeyin odasına dedim. TV, klima ne varsa alacağız dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da, ben değilim!

Formalite isyanı

Formaliteden boşandığını söyleyenlere de yanıt veren Akalın “O formalite boşandı diyenleri Rabbime havale ediyorum!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.