Demet Akalın: Bana ‘görmemiş’ diyorlar… E görmedim zaten!

Demet Akalın, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. ‘Bade’nin eşiyle barışmasına çok bozuldum’ diyen Akalın, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Demet Akalın’ın açıklamaları:

– Bizim kasalarımız ayrı. Herkesin parası kendine. Evin ve benim ihtiyaçlarım Okan’a ait. Yüklü alışverişlerimin tamamını kendim ödüyorum. Ona ödetmem zaten.

– 6-7 ayda bir illaki aramızda bir kriz çıkıyor. Bunu bertaraf etmek insanların elinde.

– Benim derdim Hira sabah uyandığında ikimizden birini yanında görsün istiyorum. Benim bütün derdim Hira.

– Ben bütün yapmak istediğim şeyleri Okan ile yapıyorum. Kız dedikodularımı bile onunla yapıyorum. O benim hem arkadaşım, hem eşim… Mükemmel bir baba. Okan’ın suratı asıldığı zaman ben denyolaşıyorum. Neden yüzün asıldı? diyorum ikide bir. O da benim için aynı şeyi düşünüyormuş.

YouTube video

“BADE’YE ÇOK BOZULDUM”

– İrem ile Rıza’nın boşanmasına şaşırmadım. Daha önce haberler çıkmıştı o yüzden beklediğim bir şeydi.

– Bade İşçil’in eşiyle barışmasına çok bozuldum. Kızın acayip derecede arkasında duruyordum. Ona inanamıyorum yani. Artık duyduğum hiçbir şeye şok olmuyorum ama Bade’ye şok oldum. Ona biraz da kızdım galiba…

“EBRU İLE MESAJLAŞTIM”

– Ebru ile mesajlaştım. En yakın sürede ziyaretine de gideceğim. İnsanoğlunun başına her şey gelebilir. Tatsız haberleri de görüyorsun. O kadar tatsız bir mevzu ki, ahkam kesmek bize yakışmaz. Ebru, mutlaka kendine göre bir plan program çizmiştir. Belki de bunları hiç düşünemiyordur, ruh halini bilemiyorum ki…

– Ebru çocuğunu Türkiye’ye getirmek için dönmüştür. Tabii ki geri gidecektir.

– ‘Böyle bir şey başıma gelirse’ düşüncesi bile kötü. Korkunç bir şey. Ben her zaman eşimin arkasındayım, o da benim arkamdadır. Her şey insanoğlu için. Büyük konuşmamak lazım.

– Her şey insanlar için ama gerçekten çok zor ya. Üzücü. Ortada bir çocuk olduğu için daha zor. Alara daha çok ufak. Ebru’nun çocuğunun üzerinden ona yürüyecek bir arkadaş çevresinin olduğunu düşünmüyorum.

– Okan ile olan evliliğimiz mantık evliliği değil, aşk evliliği.

– Akşamları pazen giyiyorum. Bildiğin pijama. En son dantelli geceliği ne zaman giydim acaba?

YouTube video

“ÖNCE BURAYI TEMİZLEYELİM”

– Hande Ataizi’nin çocuğuna ikinci el kıyafet giydirdiğini gözümle görsem inanmam. Bazı insanları kafanda bir yere oturtursun. Hande de benim için öyle bir kadın.

– Milano’da mağazalara gidip önce çocuk katına çıkıyorum. Laf da şu ‘Önce burayı temizleyelim’. Çocuğum konusunda gözüm kara. Tek zevkim bu. ‘Küçülen kıyafetlerini, oyuncaklarını ne yapıyorsun’ derseniz benden sonraki kuzen çocuklarına veriyorum.

– Instagram dediğiniz şey yediğiniz içtiğini koymanız için açılmış bir site. ‘Bu saatte bu fotoğraf mı koyulur’ diyorlar. Ee sen koyma ozaman.

– Sahnede çok fazla kıyafet dağıtıyorum. Moduma bağlı ne vereceğim. ‘Bugün kimin doğum günü, hemen nüfus cüzdanını getir çabuk!’ diyorum üzerimde ne varsa veriyorum. 2-3 sene önce Antalya’da Nur Yerlitaş’ın bana diktiği bir kıyafeti hediye ettim. Bazen aklıma geliyor ‘nasıl bir şuursuzlukla verdim’ diye düşünüyorum.

– Sağa sola para harcadığım için annem bana ‘zavallı’ dedi. Üç gündür konuşmuyorum. Kuzenime düğün yapıyorum, ee yapmayayım mı yani? Demet Akalın olmuşsun, kazanıyorsun. Halimden çok memnunum. Allah bana versin ben onlara…

“GENÇ KIZKEN METİN TEKİN’E HAYRANDIM”

– Geçmişte mayo giymişim, şimdi şarkıcılık yapıyorum. Sülalemin yarısı benimle el sıkışmayacak kadar sofu. Hira’ya oturup namaz eğitimi vermedik. Evde namaz kılanları görmüş, yapmış. Bundan rahatsızlık duymak nedir? Herkesin dini imanı kendine, ben o kadar mutlu oldum ki… Videosunu paylaştım. 6-7 ay önce Hira’nın piyano çalarkenki videosunu paylaştım. Ona neden delirmediler?,

– Genç kızken Metin Tekin’e hayrandım. Odamda Sibel Can ile Metin Tekin’in posterleri vardı. Bir yılbaşı akşamı Sibel Can TRT’de şarkı söyleyecekti. Okuldan eve koştum. Yüzünü görür görmez elektrikler gitti. Aklımı oynatacaktım.

– Survivor’ı seyrediyorum. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı seyrediyorum. Muhteşem Yüzyıl’a arada bir bakıyorum.

YouTube video

“SU GİBİ BİR KADIN VE İÇERİDE…”

– Deniz Seki’ye cezaevini hiç yakıştıramıyorum. Bizim onunla bambaşka hayallerimiz vardı. Hira doğduğunda o da bebek yapacaktı. Deniz çok kıymetli bir insan. O çıktığında tüm hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Deniz çok güçlü bir kadın. Ondaki güç bende olsa dünyayı yakardım herhalde.

– Orayı gördüm, uzun bir koridor var. O koridoru nasıl geçtim biliyor musun? Orada olup hissetmek… Okan’ı tırnaklamışım. Kitabın yarısına kadar geldim. Döndüğünde inşallah bütün hayallerimizi yapacağız. Su gibi bir kadın ve içeride. O kadar tecavüzcü ve katiller dışarıdayken arkadaşımın başı yandı. Çok tuhaf bir duygu ya!

– Bazen bana kırılıyor. Geçen gün onu görmeye gidecektim ama gidemedim. Oraya gitmek için çok güçlü olmak lazım. İnşallah onun için günler aylar su gibi geçsin. Biz 2 gün evde duramıyoruz. Ay sıkıldım diyoruz. Geçecek bu günlerde inşallah çabucak geçsin yani.

YouTube video

“YAPTIĞIMIZ BÜTÜN YATIRIMLAR MİRALİ İÇİN”

– Eski evimi sattım, o da üzerine para koydu. Daha büyük bir eve geçtik. Hani bir oğlumuz olur da Mirali falan gelir… Öyle bir isim düşünmüştük.

– Damı akan evde oturdum Bildiğin leğenler vardı evin ortasında. Havuz, şömine, bahçe artık böö geldi bana. Evde huzur olmadıktan sonra hiçbiri bir işe yaramıyor ki. Bana ‘görmemiş’ diyorlar… E görmedim zaten!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.