Demet Akalın: Ayla Çelik Ebru Gündeş’e atacağı şarkıyı yanlışlıkla bana attı

Gazeteci Seyhan Erdağ’ın Süper Fm’de hafta içi her gün yayınlanan “Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa” programına telefonla bağlanan Demet Akalın, “Ayla Çelik Ebru Gündeş’e atacağı şarkıyı yanlışlıkla bana attı” dedi.

Akalın, kariyerinin 11. albümünü 23 Nisan’da doğumgününde müzikseverlerle buluşturacak.

Demet Akalın Seyhan Erdağ’a: “Ayla Çelik Ebru Gündeş’e atacağı şarkıyı yanlışlıkla whatsapp’dan bana attı! ‘Uçaktan indim geliyorum senin eve’ dedim koşarak evine gittim ve şarkıyı aldım! Slow, damar bir şarkı… Ayla Çelik ve Metin Arolat birliktelermiş o esnada, ‘Demet 5 tane Ayla Çelik şarkısı okudu almaz’ demişler, Metin Arolat ‘Demet’e de atalım’ diye ısrar etmiş… Ebru Gündeş’in eski numarasına atıyorlar yanlışlıkla şarkıyı, ona iletilmiyor; sonra sinsileler sinsilesi şarkı bana geliyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.