Demet Akalın: 2,5 aylık süreç adam olmam için bana biraz iyi oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Habertürk’te katıldığı bir programda çok israf yaptığını söyledi.

Demet Akalın, geçtiğimiz gün Habertürk’te yayınlanan “Açık ve Net Bayram Özel” programına telefonla bağlandı.

Karantina dönemi ile ilgili konuşan Demet Akalın, “Ben çok masraf ediyormuşum, onu öğrendim. Gerekli, gereksiz acayip harcamalar yapıyormuşum. Kendimi kısıtlayacağım çünkü o artık beyine yerleşti. Hiçbirimizin aklına böyle bir şey olacağı gelmezdi. Herkes başka şeyler için mücadele ediyor. Ne için mücadele edersin? ‘İyi para kazanayım, iyi bir evim olsun, iyi bir arabam olsun’ diye. Ölene kadar insanlar hep bu yönde kendilerini bilinçlendirirler ve para kazanmaya odaklanırlar. Korkunç şeyler alıyormuşum, onların hepsini hayatımdan çıkardım. Her şeyin kıymetini daha fazla öğrendim. Hiçbir şekilde israf olsun istemiyorum. Hira’ya da aynı şeyleri anlatıyorum. ‘Dışarıdan baktığımda ben bayağı müsrifmişim’ diye kendi kendimi sorguladığım zamanlar oldu. Onun için belki de bu 2,5 aylık süreç adam olmam için bana biraz iyi oldu.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.