Demet Akalın 2017‘yi de yine rekor ile karşılıyor

Çıkardığı her albüm ile adından sıkça söz ettiren ve satış rekorları kıran Demet Akalın yine şaşırtmadı. Rakipsiz adını verdiği albümüyle son 2 ayın en çok satan albümüne imza atan Demet Akalın, müzik dünyasını canlandırdı.
Geçtiğimiz yıl Yılın En Çok Satan albümü ünvanı ile Altın Plak’ın sahibi olan Demet Akalın 2017‘yi de yine rekor ile karşılıyor. Meslek hayatının 20. yılına özel hazırladığı“Rakipsiz” adını verdiği albümüyle son iki ayın hem fiziksel hem dijital olarak en çok satan ve stream (dijital ortamda dinlenme) alan albümüne imza atan Demet Akalın, bir kez daha kendi rekorunu kendisi kırmaya hazırlanıyor.

“ Önce bana bu mutluluğu yaşatan Allah‘ıma şükrediyor tüm sevenlerime de teşekkür ediyorum” cümleleriyle mutluluğunu paylaşan Akalın, albümün konser çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.