Demet Akalın, 2017 yılında ikinci kez anne olmak istiyor

Demet Akalın, anneliğe iyice ısındı! 2014 yılında ilk çocuğu Hira’yı kucağına alan Demet Akalın, 2017 yılında ikinci kez anne olmak istediğini söyledi.

2014 yıllında dünyaya getirdiği Hira’yla ilk kez anne olan Demet Akalın, bu duyguyu sevdi! Bir dönem kızıyla daha çok vakit geçirmek için sadece İstanbul’da konser veren ve gününün çoğunu kızıyla birlikte geçirmeye özen gösteren Akalın’ın ikinci kez anne olmak istediği öğrenildi. Daha önce vermiş olduğu röportajlarda eskiye oranla bir kez daha çocuk sahibi olmaya sıcak baktığını ifade eden Akalın’ın, bu planının hayata geçmesi ise öyle uzun bir zaman sonra değil! Ünlü popçu, 2017 yılında Hira’ya kardeş düşünüyor. Başka bir hayalinin olmadığını ifade eden Akalın, ‘Seneye bebek var’ diyerek ikince kez anne olacağının sinyallerini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.