Delilleri yok etmek için aracı yakmış

Dün Akkaya Barajında çoban tarafından cesedi bulunan İbrahim Çinioğlu’nu öldürdüğünü itiraf eden zanlı H. I. yakalandı.

Murat KARAKAYA / NİĞDE İGFA- Cinayet zanlısı 32 yaşındaki H. I.yoğun güvenlik önlemleriyle korunarak Bor Adliye Sarayına getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalanan cinayet zanlısı ilk sorgusunda 47 yaşındaki İbrahim Çinioğlu’nu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre 27 Nisan günü gece saatlerinde Harun Işık ve İbrahim Çinioğlu Selçuk Mahallesinde bulunan kanal boyunda buluştu. Araç içinde ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın ardından, cinayet zanlısı olarak tutuklanan H. I., İbrahim Çinioğlu’nu silahla ateş ederek öldürdü.

Işık, Çinioğlu’nun cansız bedenini Akkaya Barajı kenarına bırakarak delilleri yok etmek için tartışmanın yaşandığı aracı yaktı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hayatını kaybeden şahsın kimliğinin belirlenmesi üzerine genişletilen çalışmalar kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri kısa sürede cinayet zanlısı H.I.’ı şüpheli olarak tespit etti.

İlk sorgusunda cinayeti itiraf eden zanlının evinde yapılan aramalarda da olaya ait delil niteliği taşıyan kanlı giysiler bulundu. Soruşturma devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.