“Deliha 2” seyirciyle buluşmak için geri sayıma başladı

Gupse Özay, Deliha filmiyle gönüllere taht kuran Zeliha karakterinin instagram hesabından filmin teaser afişini ve kısa tanıtımını paylaştı. Filmin en az kendisi kadar eğlenceli kamera arkasından bir bölüm de seyirciyle paylaşıldı.

Gupse Özay’ın yönetmenliğindeki “DELİHA 2”nin kadrosunda Özay’a, Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Özlem Akınözü, Mert Öner eşlik ediyor.

Az biraz deli, biraz delikanlı ve tez canlı ama bir o kadar da saf ve iyi niyetli Zeliha’nın yeni macerası yine bol kahkaha vaad ediyor! Kucaklaşmaya az kaldı! Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Deliha 2” 12 Ocak’ta sinemaseverler ile buluşacak!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.