“Deliha 2” izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek

Yeni kariyerine başlamak için hiçbir totemi atlamayan Zeliha ve en yakın akadaşı Fato’nun kahkaha dolu macerası yine çok güldürecek!

Haylaz yaramaz Zeliha, iş kıyafetleri ve iş bulmaya çalışırken karakterinden ödün vermeyen mertliğiyle izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!

Yaptığı hatalar bile hediyeye dönüşen Zeliha yeni yıla kahkaha taşıyacak!

blank

Gupse Özay’ın etkili kalemiyle 3. senaryosuna imza attığı, yönetmen koltuğuna da oturduğu ilk filmi “Deliha 2” de bol kahkaha vaad ediyor!

Sinema sektörünün yazan, yöneten ve oynayan ilk kadını Gupse Özay’ın “Deliha 2”si 12 Ocak’ta sinemaseverler ile buluşacak! Bugüne kadar sinema salonlarına 4 milyona yakın seyirci taşıyan Özay, yeni yılı kahkahalarla selamlayacak.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “DELİHA 2”nin kadrosunda Gupse Özay’a Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner eşlik ediyor.

“Deliha 2” Kısa Hikaye:

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.