Deli Aşk’ın galasına büyük ilgi

CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı komedi filmi “Deli Aşk”ın galası 8 Mart Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.

blank

Bu senenin merakla beklenen komedilerinden olan “Deli Aşk”ın galasına filmin konuk oyuncuları Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Hakan Altun başta olmak üzere Ozan Güven, Mert Fırat, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Ahu Yağtu, Yılmaz Vural, Tuncay Şanlı, Bülent Emrah Parlak, Hande Doğandemir, Irmak Şahin, Müge Boz, Sibel Turnagöl, Wilma Elles, Mehmet Erdem, Begüm Birgören, Sadi Celil Cengiz, Anıl Altan, Burcu Kara, Hayrettin gibi birçok ünlü isim katıldı. Birbirinden eğlenceli sahneleri ve yüksek komedi dozu ile galaya katılanlara keyifli dakikalar yaşatan filmin sonunda tüm ekip ayakta alkışlandı.

Yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar’ın yaptığı, Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Burak Çelik, Gülhan Tekin yer alırken Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Hakan Altun da filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.

Deli Aşk Fragman:

YouTube video

Filmin kamera arkası görüntüleri:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.