Defne Samyeli’nin ev sahibi isyan etti

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki gerginlik tırmanıyor. Samyeli’nin kirasını ödemediğini iddia ederek mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras, “Defne Hanım’la kontratımız Türk lirası üzerinden ve aylık 12.500 lira. Ama neredeyse bir buçuk yıldır kira ödemesi yapmıyor” dedi.

Ev sahibi Yusuf Aras, kira ödemediği gerekçesiyle Defne Samyeli’ne icra davası açtı. Ünlü sunucu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaf belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda sorun çözülecektir.”

‘BANA DÖNMÜYOR’

Günaydın’dan Gökhan Gökduman’ın haberine göre, ev sahibi olan iş adamı Yusuf Aras ise şu açıklamayı yaptı: “Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yaptık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum. Üstelik aylardır gönderdiğim notlara da geri dönmüyor.”

Bu iddialar üzerine Defne Samyeli sessizliğini korumaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.