Defne Samyeli’den şaşırtan evlilik açıklaması!

Defne Samyeli, kızı Deren Talu ile birlikte dün oyuncu Necip Memilli-Didem Dayıcıoğlu çiftinin düğününe katıldı. Samyeli, düğün sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhabirlerin sorularından bu kez kaçmayan ve tek tek yanıt veren 47 yaşındaki güzel, “Çok mutluyuz. Harika bir nikah kıydık, kız tarafıyız. Didem hem aile dostum, hem ekibimin çok değerli bir parçası, hem de yakın arkadaşım. Didem kardeşim sayılır, Necip de artık yeni kardeşimiz. Ailemiz büyüdü diye çok seviniyoruz” dedi.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK!

“Arkadaşlarınız evleniyor. Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?” sorusuna, “Evlilik güzel bir müessese. Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum” yanıtını veren Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı.

‘NEDEN OLMASIN?’

“Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya.”

‘HER KARARLARINDA YANLARINDA OLURUM’

“Onay vermediğiniz birisi kızlarınızın hayatlarında olabilir mi?” sorusu yöneltilen ünlü sunucu, “Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Biz de hayatımızda bir dolu doğru, yanlış yapıyoruz. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli olmadığına inanıyorum. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her kararlarında yanlarında olurum” şeklinde konuştu.

Annesinin yeni şarkısını nasıl bulduğu sorulan Deren Talu, “İlk dinlediğim andan beri çok beğendim” karşılığını verirken, şarkıcılığı düşünmediğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.