Defne Samyeli’den hakkında çıkan Kanal D’de kriz iddialarına sert tepki

Sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, bugün bir internet sitesinde hakkında çıkan habere sert tepki gösterdi.

Defne Samyeli, hakkında çıkan “Kanal D’de Defne Samyeli krizi! O koltuğu istedi!” başlıklı haberde, Ahmet Hakan’ın yerine Ana Haber’i sunmak istediği, bunun da krize sebep olduğu iddia edilmişti.

Bu iddialarla ilgili olarak kişisel Instagram hesabından bir açıklama yapan Defne Samyeli şunları söyledi:

“Benimle ilgili masa başında üretilen haberleri önemsemiyorum ama Medyaradar adlı sitedeki artık çizgiyi aşmış. Kanal D ile tamamen farklı bir program formatı için görüşürken, bana çok içerikli bir sabah programı teklif edildi. Kabul etmedim. Nedeni, programın bir haber bülteni olması. Ben haberi bıraktım ve sektörün başka alanlarında çalışmaya odaklandım diye bu teklifi reddetmişken, Ahmet Hakan’ın koltuğuna talip olduğuma ilişkin bu yazı gülünç olmuş. Ne amaçla yazıldığını anlayamadığım düzmece bir haber. Yazan merak etmesin, Kanal D benim için yuvadır, Arzuhan Hanım dostumdur. Sevgili Ahmet Hakan’ın ekip arkadaşları benim arkadaşlarımdır. Bazıları ne kadar uğraşırsa uğraşsın, yönetimde de yayında da benimle ilgili kriz çıkmaz. Her kimse bu kişilerin kalemlerini yapıcı, doğru, yüceltici amaçlarla kullandıklarına ve iyilik yaydıklarına şahit olabileceğim günler dileğiyle.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.