Defne Samyeli’den çok sert sözler

Kurtlar Vadisi Pusu’da Zeynep karakterini canlandıran Defne Samyeli, Instagram hesabından Ankara’daki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Defne Samyeli, bu paylaşımın altındaki sert yorumlar ve tartışmalar üzerine yazısına ekleme yaparak, “Edit: Politik yorumların, hele haddini aşan üslup kullananların benim sayfamda yeri yok” dedi.

“NİFAK YORUMLARI YAPANLAR TERÖRİSTLERLE AYNI”
Samyeli devamında, “insanların arasına nifak sokmaya, nefretlerini herkese bulaştırmaya çalışanlar benim gözümde teröristle aynı. Kimi silahıyla, kimi sapkın stratejisiyle, kimi de sosyal medyada ­iki kelimeyi doğru kullanmaktan aciz olduğunu ele veren Türkçesiyle­ yapıyor bunu. Yeter artık yahu… Allah’ın verdiği aklı, insanları bölmek için değil birleştirmek için kullandığımız günleri görebilmek dileğiyle..” ifadelerini kullandı.

defne samyeli1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.