Defne Samyeli’den beklenen hamle geldi!

Cem Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiğini ima ederek magazin gündemini sallayan Defne Samyeli’den beklenen hamle geldi. Samyeli, eski aşkı Cem Yılmaz’la olan fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. Sürpriz aşkın patlamasının ardından Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Defne Samyeli, Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiğini ‘Konduramamıştım’ sözleriyle ifade etmiş, ancak sosyal medya hesabındaki birlikte çekilmiş fotoğrafları silmemişti.

BEKLENEN HAMLE GELDİ

Son olarak Samyeli, bugün eski sevgilisi ile olan tüm paylaşımları kaldırdı. Cem Yılmaz ise Samyeli ile olan görüntüleri silmedi.

https://www.youtube.com/watch?v=jTnpJvZAC-k

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.