Defne Samyeli’de ses yok! Demet Akalın’dan olay yaratacak beğeni!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan, sahne ücretini artıran Defne Samyeli ile aralarında polemik başlatacak bir hamle geldi.

Şarkıcı Demet Akalın, müzik dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ünlü popçu, kendi Twitter hesabından sahne ücretini 150 bin TL’ye çıkaran Defne Samyeli’nin sesiyle ilgili yapılan bir eleştiriyi beğendi.

Demet Akalın, bir internet kullanıcısının “Başıma bir şey gelmeyecekse Defne Samyeli’nin sesi yok” şeklindeki eleştirisini like’ladı. Samyeli’nin Cem Yılmaz ile birlikteliğini “Cem Yılmaz’ı ‘lokum gibi’ yaptı!” şeklinde olumlu karşılayan Akalın’ın aylar sonra bu manidar hareketi yapması ‘Araları bozuldu mu’ şeklinde yorumlandı. Samyeli’nin şarkı söylemesini kendince onaylamayan Demet Akalın ile Defne Samyeli arasında yeni bir problemin doğmasına sebep oldu.

Defne Samyeli’nin sahne ücreti şaşırttı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.