Defne Samyeli ve Serdar Bilgili yeni bir aşka yelken mi açtılar?

Haklarında aşk dedikoduları çıkan Defne Samyeli ile Serdar Bilgili, önceki akşam farklı mekanlarda görüntülendi. Her ikisi de aşk sorularına yanıt vermedi.

Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile Defne Samyeli aşk haberleriyle gündemde. Geçen hafta Marmaris’teki Barba Saranda adlı restoranda bir araya gelen ikili arasındaki samimiyet, ilişki yaşadıkları şeklinde yorumlandı.

YouTube video

YANIT YOK

Önceki akşam Yeniköy’deki Fonduralı’da abisi Sühan Samyeli’yle yemek yiyen Defne Samyeli’ne mekan çıkışı iddianın doğru olup olmadığı soruldu.

SORULARDAN KAÇTI

Serdar Bilgili’yle ilgili soruları yanıtsız bırakan Defne Samyeli, hızlı adımlarla abisinin aracına bindi. Gecenin ilerleyen saatlerinde de Serdar Bilgili, Bebek’te bir erkek arkadaşıyla yürüyüş yaparken objektife yansıdı. Defne Samyeli gibi sorular karşısında sessiz kalmayı tercih eden Bilgili, koşarak uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.