Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı belgelendi

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan ve instagramdan birbirlerini takibe alan ikili, önceki akşam komedyenin Levent’te bulunan evinde bir araya geldi.

Akşam saatlerinde Cem Yılmaz’ın misafiri olarak eve gelen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisini fark etmemesi ve görüntü almaması için ilginç yollara başvurdu.

Bir süre birlikte vakit geçiren ikiliye, sonrasında Ozan Güven ve bir kadın arkadaşı eşlik etti. Gece yarısına yakın dışarıdan yemek siparişi veren Cem Yılmaz, yemek sonrası Ozan Güven ve kadın arkadaşını yolcu etti.

Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli’nin aracını garaja alan Yılmaz, özel plakalı kendi cipini ise sokağa park etti.

Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli’yi evinde misafir etti.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinden çıkarken görüntülendi

Öte yandan bugün öğlen saatlerinde Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinden çıkarken kameralara yakalandı. Moralinin ve keyfinin yerinde olduğu gözlenen Defne Samyeli, hiç bir açıkklama yapmadan Cem Yılmaz’ın evinden arabası ile çıkarak hızlıca gözden kayboldu..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.