Defne Samyeli, konser ücretini belirledi

Yeni kariyer planlamasını şarkıcılık üzerine yoğunlaştıran Defne Samyeli, sahne fiyatını da belirledi.

Magazin dünyasının ünlü isimleri kazançlarını artırmak için farklı alanlara yönelmekten çekinmiyor. Bunun son örneği Defne Samyeli oldu.

Haber spikeri olarak tanınan eski güzellik kraliçelerinden Defne Samyeli, önce oyunculuğa sonra da şarkıcılığa merak sardı.

Şarkıcılık konusunda hayli iddialı olan Samyeli, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda da dinleyicilerden tam not aldı. Üstelik Samyeli, şarkıcılık konusundaki yeteneğini yılbaşı gecesi için hazırlanan O Ses Türkiye programındaki performansıyla da bir kez daha kanıtladı.

Genç kızları andıran fiziğiyle dikkat çeken Defne Samyeli’nin şarkıcılık konusuna iyice odaklandığı ve sahne teklifleri almaya başladığı öğrenildi. Ajda Pekkan’dan eğitim alan Samyeli, sahne fiyatını da belirledi. Spikerlik ve oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da kendisini kanıtlayan Samyeli konser için 75 bin TL istiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.