Defne Samyeli, ateşli dansıyla herkesi büyüledi

Haber spikerliğini bıraktıktan sonra oyunculuğa ve şarkıcılığa merak salan Defne Samyeli, şimdi de dans performansıyla büyüledi.

“Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” iş, magazin ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımı ile 21 Mart Çarşamba günü Raffles İstanbul’da gerçekleşti. Gecede Defne Samyeli dansıyla büyüledi.

DEFNE SAMYELİ’DEN ALL THAT JAZZ PERFORMANSI

Törenin sunuculuğunu üstlenen Defne Samyeli sergilediği “All that jazz” performansı ile geceye damga vurdu. Defne Samyeli dansıyla izleyenlere “Yok böyle dans! Muhteşem!” dedirtti.

blank

KIZLARI DA TÖRENDEYDİ

Törende Defne Samyeli’nin kızları Deren Talu ve Derin Talu da vardı. Talu kardeşler, annelerinin muhteşem dansını en önden izlediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.