Defne Samyeli, 18 yaşından beri 50 kilo

Her zaman genç ve güzel kalmayı başaran Defne Samyeli, estetiksiz ve makyajsız halleriyle bile tüm beğenileri topluyor.

1991 Türkiye üçüncü güzeli Defne Samyeli 44 yaşında, iki çocuk annesi. 18 yaşından beri hep 50 kilo. Defne Samyeli haftanın 5 günü tekvando ve Muay Thai yapıyor. Kısacası dövüşüyor.

Yediğine içtiğine de dikkat ediyor. Haftanın bir günü karabuğday detoksu uyguluyor. Maydanoz ve dereotunu sofrasından eksik etmiyor.

Yüzü için avakado, Türk kahvesi ve bal karışımından maske yapıyor. Zeytinyağı ile toz şekeri karıştırıp ellerine, dirseklerine sürüyor. Susam yağı ile saçlarına bakım yapıyor.

Defne Samyeli “Vücuduma sevgi ve saygı ile yaklaşıyorum, karşılığını da alıyorum. Ruhumdan ve bedenimden en mutlu olduğum dönemi yaşıyorum” diyor.

blank
Defne Samyeli
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.